Voorbeelden van websites gemaakt door Organic Media

Ervaring – Organic Media bouwt al websites voor meer dan 5 jaar. Hieronder krijg je een klein overzicht van de prachtige sites die we recent hebben mogen maken. Staat jouw website er binnen kort ook bij?

Meer voorbeelden? – Staat jouw website er niet bij of wil je graag meer inkijk in ons portfolio? Laat dat dan even weten. Organic Media laat je graag nog meer projecten zien waar we trots op zijn!

website voorbeeld boekhouder (1)

Boekhouder Delft

Laadtijd ruim onder 2 seconden en dus sneller dan 75% van de websites op het web.

Meer dan 50 leads per week met een gemiddelde conversie van circa 10%.

Geoptimaliseerd voor specifieke zoektermen: snel stijgend in Google.

Premium thema, gemaakt met Enfold.

Simpel, strak & elegant.

Geleverd binnen 3 werkdagen.

De opdracht

Twee vrienden zochten naar een perfecte kans om meer online klanten te werven. Voorheen kregen ze namelijk vooral klanten via-via. Dat is met de nieuwe website opeens heel anders. Vooral de ‘Google My Business’ pagina slaat goed aan en brengt de nodige nieuwe telefoontjes binnen. De professioneel gebouwde website wordt daarnaast veelal bezocht om te verifiëren of het een juiste match is met de klant. De boekhouders hebben de bijbaantjes die ze hadden opgezegd en kunnen zich nu volledig richten op de administratie van andere ondernemers.

Zonnepanelen Utrecht

Enkel groene labels qua snelheid op GMetrix.com.

Leads voor het aansluiten, reinigen en verzekeren van zonnepanelen.

Snel stijgende rankings voor relevante zoektermen in Google.

Premium thema, gemaakt met Ronneby.

Fris en duidelijk.

Geleverd binnen 10 werkdagen.

Over de website

Professionele installateurs van zonnepanelen, die daarnaast ook kennis hebben met het reinigen en verzekeren van zonnepanelen hebben Organic Media benaderd om een website op te zetten. Net als veel van onze klanten lag de focus van de ondernemers in het genereren van meer leads: in dit geval in de regio Utrecht. De website is recentelijk gemaakt en met de non-stop stijgende resultaten van de zoektermen in Google hebben wij vertrouwen in goede resultaten. We zijn dan ook benieuwd hoe de website erover 2-3 maanden voor staat.

website voorbeeld zonnepanelen

De Brillendokter

99/100 snelheidsscore met label “snel” op PageSpeed Insights.

Meer dan 150 unieke bezoekers per week.

Op de eerste pagina van Google voor relevante zoektermen.

Premium thema, gemaakt met Enfold.

Simpel, strak & elegant.

Geleverd binnen 5 werkdagen.

De opdracht

Het betreft een opticien in Tilburg die meer klanten wil werven via een simpele en functionele website. Voor de website hebben we goed gekeken naar bepaalde zoektermen met een hoge conversiepercentage. De website is nog niet heel lang live en toch komt er al relatief veel organisch verkeer (via Google) bij de Brillendokter terecht. Ook heeft Organic Media ervoor gezorgd dat de site snelle laadtijden heeft. Het contactformulier wordt veelvuldig gebruikt door zowel bestaande als potentiële nieuwe klanten en de winkel wordt ook vaak gebeld. Al met al heeft de website een goede kickstart gegeven aan de beginnende opticien in Tilburg.

All Star Chefs

99/100 snelheidsscore met label “snel” op PageSpeed Insights.

Meer dan 20 inschrijvingen van chefs per maand.

Snel stijgende rankings voor relevante zoektermen in Google.

Premium thema, gemaakt met Enfold.

Simpel en intuïtief.

Geleverd binnen 10 werkdagen.

Belangrijke punten

All Star Chefs is een nieuw detacheringsbedrijf voor koks in heel Nederland. De website is zo ingedeeld dat zowel chefs als opdrachtgevers de site makkelijk kunnen gebruiken. Daarnaast heeft Organic Media voor snelle laadtijden gezorgd, zodat de gebruikers een fijne ervaring hebben tijdens het gebruik van de website. Tot slot hebben we de website een professionele en betrouwbare stijl meegegeven waardoor de aanmeldingen maandelijks oplopen.

Boavista Oud Gastel

Tientallen contactaanvragen per maand.

Meer dan 100 unieke bezoekers per week.

Op de eerste pagina van Google voor relevante zoektermen.

Premium thema, gemaakt met BeTheme.

Simpel, strak & elegant.

Geleverd binnen 10 werkdagen.

Meer informatie

Boavista is een gerespecteerde opticien in Oud Gastel. De eigenaar vroeg ons om een website te bouwen die de bezoeker het gevoel geeft dat hij of zij zich op een tropisch eiland bevindt. Daarnaast is het doel van de site om meer klanten voor de winkel te werven. De vrolijke en zonnige website heeft zich daarin 100% terugbetaald. Veel mensen weten de prachtige optiekzaak reeds te vinden en wekelijks komen er weer nieuwe klanten bij.

Wij werken vanuit Amsterdam

Er zijn veel mogelijke manieren om met ons in contact te raken. Wil je graag even langskomen in de stad om onze diensten te bespreken onder het genot van een kop koffie, of heb je liever contact per mail of per telefoon? Wij vinden alle opties prima, dus neem snel vrijblijvend contact met ons op!

Organic Media

Osdorperban 1081

1069 GA Amsterdam

T.A.V Jerome Dingeldein

TEL: 06 48 45 58 35

E-mail: [email protected]